Fa poques setmanes del llançament del debut de Yung Rovelló, ‘Seny i Rauxa’, un disc que ens mostra les diferents facetes de l’artista, amb col·laboracions potents com amb The Tyets. Però això no l’ha aturat, al contrari, el músic està més creatiu i amb més força que mai perquè té molt a dir. Després d’aprofitar la seva frustració per la sentència del 25% en castellà a les escoles catalanes, va publicar ‘Tot allò que els molesta’. I ara, per Nadal, arriba ‘Me’n recordo’, juntament amb l’artista barceloní Bruno de Fabriziis, conegut en el món artístic com a Mama Dousha.

‘Me’n recordo’ s’allunya de l’estil habitual del Yung Rovelló. Experimentant amb un estil més pop-rock, parla de les coses quotidianes de la vida quan estàs enamorat, dels moments que després trobes a faltar, com menjar xurros amb xocolata amb la persona que t’agrada, i la nostàlgia que després et produeix tot això. Una cançó, però, que recorda el passat amb naturalitat i alegria, de manera divertida et transporta a records que queden plasmats amb un videoclip que et puja l’ànim!

- Publicitat -