Després d’iniciar aquest camí al costat dels holandesos Chef’Special amb “Down for love” i els alemanys Querbeat amb “Nothing but a lie”, La Pegatina fan el salt a Llatinoamèrica amb una de les formacions més populars i conegudes del continent com són La Vela Puerca. Probablement el grup de rock més conegut d’Uruguai de les darreres dècades, i una de les referències que han inspirat més els catalans des dels seus inicis.

Diez minutos” és un tema que ens parla de les primeres impressions, dels nervis d’un primer contacte visual, de la necessitat del cor i del cap, d’explicar-se històries i imaginar futurs inexistents…

Aquesta cançó és la primera que compon La Pegatina en clau de rock, amb què ha intentat portar la seva forma de tocar i compondre a l’estil dels temes de La Vela Puerca. Cosa que forma part de l’experiment d’aquest nou treball, en què estan seguint aquesta línia i fent el mateix amb la resta d’artistes que col·laboren al projecte.

- Publicitat -

“Diez minutos” consta de dues estrofes. La primera l’escrita per La Pegatina des del seu punt de vista, i la segona explicant exactament el mateix des del punt de vista de La Vela Puerca i escrita pel seu vocalista Sebastián Teysera, “el Enano”. Mateix missatge, diferent manera de donar-ho.

A la cançó l’acompanya un vídeo amb imatges dels dos cantants, Adrià i “el Enano”, i un collage dirigit per Patricia Bolinches, directora dels dos darrers clips del grup.