Els Amics de les Arts van compartir fa unes setmanes una imatge a l’estudi de gravació al costat de Pablo López i avui s’ha sabut que aquella trobada era per gravar una nova versió de ‘Jean-Luc’ la cançó més popular del grup.

Segons explica el grup a la xarxa, el tema era molt especial per López així que no van dubtar ni un moment en fer aquesta nova versió.

Els Amics de les Arts valoren aquesta versió del seu tema d’una manera molt positiva i afirmen que per ells és un privilegi poder comptar amb la veu i el piano de Pablo López en una cançó que ha estat tan important per ells.

- Publicitat -

Els quatre músics han volgut trobar-se abans i després de la creació del tema i han establert una bona relació d’amistat; una simpatia que es tradueix en una cançó d’un marcat caràcter optimista i vitalista. “El que és més important és gaudir i passar-ho bé junts, i això es nota a la música” afirma Pablo López.

L’estrena s’ha fet aquest diumenge durant La Marató de TV3.