Sopa de Cabra continua amb la celebració dels 30 anys del disc “Ben Endins” i després de la coral versió de ‘Si et quedes amb mi’, arriba una nova versió de la mítica ‘El boig de la ciutat‘, on en aquesta ocasió s’hi uniran Álvaro Soler, Ramon Mirabet i Alfred García. La producció és de David Rosell i arriba aquest divendres 19 de novembre.

El 3 de desembre es publicarà aquesta edició especial de “Ben Endins”, on es podrà aconseguir en doble disc i triple vinil. Així mateix també s’hi podrà trobar sis cançons inèdites que formaven part del concert de 1991 a la Sala Zeleste.

Els artistes van començar a gestar la cançó durant el passat mes d’octubre a Can Pardaler i van trobar el so que buscaven.

- Publicitat -

El 2022 continuarem gaudint de més concerts de Sopa de Cabra, després de l’èxit viscut durant aquest any.