Ha sigut un any molt especial per a Ainoa Cabanes, vocalista i ànima de Sierra Leona. Un any en què la valenciana ha sabut reinventar-se —en tots els aspectes possibles—, emprenent un nou camí que emet saviesa i empoderament. Després dels quatre singles avançament que han aconseguit partir-nos en dos i alhora retornar-nos a terra més fort que mai, per fi podem gaudir al complet del seu segon treball d’estudi, ‘Oro’. Una compilació de 10 cançons íntimes i plenes de coratge i poder, que arriben com una ferma aposta per l’amor propi.

Les cançons de Sierra Leona brillen amb llum pròpia, com un cant esquinçador a un futur sense pors, sense lligams i en el qual per fi podem arribar a ser els qui realment volem ser. En paraules de la mateixa Ainoa: ‘Oro’ és allò que viu en les nostres entranyes. La realitat i el pols de la vida. Tot el que ens dona valor i ens construeix com a éssers humans: les nostres vivències, els nostres records, els nostres llaços, els nostres actes, les nostres pors i les nostres lluites. La nostra major fortuna, el nostre major tresor. En aquest nou treball Sierra Leona ens presenta tot el seu potencial vocal i líric amb una sèrie de cançons que naden entre la subtilesa i la força, que estremeixen, remouen i emocionen per igual. Melodies compostes des de les entranyes i lletres viscerals amb gran càrrega emocional que calen per dins i no t’abandonen mai.

Sierra Leona, continua la seva gira de presentació amb dates per tot el territori nacional amb un concert a l’FNAC d’El Triangle de Barcelona el 27 de novembre a dos quarts de 7 de la tarda.

- Publicitat -