Rally Ray ha passat en 6 mesos d’escriure la seva primera cançó a actuar per primera vegada davant de públic i signar amb el segell Delirics. Ell és un jove d’Igualada apassionat per la cultura dels Estats Units, la moda, l’NBA i la música urbana. De la mà del seu amic i productor Riica, aposten per un so amb clares influències d’artistes com Lil Baby, Toosie x2, Polo G, NBA Youngboy i Lil Tjay, entre d’altres.

Després de ‘Venim d’on venim’, un primer tema que tanca una etapa i obre pas a una llarga carrera musical, el Rally Ray es deixa conèixer a través de la seva música impregnant-nos dels seus sentiments. Just per iniciar l’estiu amb bon peu va presentar ‘Chanel’, un tema estiuenc, animat i ballable, on deixa de banda la seva faceta més emocional. Dos temes independents del que suposarà aquest primer àlbum.

Ara torna a la càrrega per presentar ‘Rolling Stones’, el primer senzill que formarà part del seu nou disc ‘STP’ (Struggle To Progress) i que recalca l’estil clàssic del Rally Ray, aquesta vegada en castellà. Un estil que a poc a poc va madurant en la sonoritat com en la lletra, la qual segueix el concepte “Struggle To Progress”, que es repetirà a la resta de temes. Un so que continua recordant al Trap americà, però el final de la cançó et trasllada cap a on acabarà tirant l’àlbum.

- Publicitat -