Adele encapçala els llançaments discogràfics de la setmana amb el seu esperat disc “30“. Però no és l’únic disc que arriba ni de bon tros. Altres que competiran per les primeres posicions de les llistes són els U2 amb el trentè aniversari de “Achtung Baby”, els Oasis amb el directe “Knebworth 1996”, Bruce Springsteen amb “The legendary 1979 no nukes concerts”, Sting amb “The Bridge”, el nou disc entre Robert Plant i Alisson Kraus “Raise the roof”, Snoop Dogg amb “Presents algorithm”, els grans èxits de James Blunt “The stars beneath my feet (2004 – 2021)”, French Montana i “They got amnesia”, The Darkness amb “Motorheart”, Elbow amb “Flying dream 1”, Kiss “Destroyer (45th anniversary)”, Michael Bublé “Christmas (Deluxe 10th anniversary edition)”, Brian Wilson “At my piano” o Sergio Dalma amb “Alegria”.
Per acabar des de casa ens arriben La Corda Fluixa que presenten “Mirant Endins”, on volen transmetre un missatge alegre, de viure el moment i valorar les persones que tenim al costat.
Entre les novetats musicals predominen els retorns com els de Sau o Sopa de Cabra, aquests segons amb Alvaro Soler, Alfred García i Ramon Mirabet. També trobem cançons de Lukas Graham, The Wombats, Albert Fibla, Jennifer Lopez, Jimmy Eat World o Niall Horan i Anne-Marie per la campanya Children In Need. Yung Rajola estrena ‘Credo’, sota la producció de Sr Chen, i on comença una nova etapa amb un nou so.

- Publicitat -