Tot passa‘ és el primer single d’avançament del nou disc que Joan Masdéu publicarà a la primavera de 2022.

La cançó valora els episodis cíclics de la vida, tant els que ens són adversos com els d’èpoques de bonança. És cert que tot passa però també que tot acaba tornant. “Va donant tombs el cercle que no gira en va. Tot, al seu torn, tard o d’hora tornarà…”

Produïda per Santos & Fluren a La Casa Murada Studio, la cançó está enregistrada, tocant en directe, amb la banda formada per Santos Berrocal (batería) Fluren Ferrer (teclats) Oest de Franc (guitarra), Quim Xicoira (baix) i Joan Masdéu (veu i guitarra).

- Publicitat -

Tot passa és el tret de sortida d’una tria de singles que Masdéu anirà publicant durant els propers mesos, prèviament a la publicació a la primavera de 2022 del que serà el seu cinquè disc en solitari.