Joan Dausà publica aquest divendres el seu quart disc “Ho Tenim Tot“. Abans però, veu la llum “La vida és més que aixòuna de les cançons més introspectives del nou disc, que reflexiona al voltant de com s’està de desconnectat a vegades de la vida real. Un pensament contundent, però que també alberga una esperança: Probablement la vida té més profunditat del que a vegades pot semblar.

Joan Dausà va acabar a principis de 2019 la gira del disc Ara Som Gegants, la més exitosa de la seva carrera. Just després, pretenia aturar-se per agafar aire i composar amb tranquil·litat cançons per un nou disc. El que no s’esperava és que arribaria una pandèmia mundial que el faria fer, entre altres coses, el seu concert més multitudinari des d’una dutxa, davant de 30.000 dispositius, fruit d’una juguesca a Twitter, o que la cançó “Tot anirà bé” que va composar mentre estava tothom tancat a casa, esdevindria un dels himnes del confinament, o que naixeria un membre més a la seva família o que organitzaria un festival propi anomenat Respira a la ciutat greco-romana d’Empúries, i que n’exhauriria en un temps rècord totes les entrades pels sis concerts que hi va fer.

JOAN DAUSÀ GIRA DE PRESENTACIÓ HO TENIM TOT
(pròximament s’anunciaran la resta de dates)

- Publicitat -

25 Novembre – Palau de la Música – Barcelona
27 novembre – Auditori Girona – Temporada Alta
03 desembre – Teatre de la Rambleta – València
17 desembre – Kursaal – Manresa
29 gener – La Pobla de Mafumet
12 febrer – Auditori – Sant Cugat
18 febrer – Auditori – Granollers
05 març – L’ Atlàntida de Vic