Foto: Biel Pérez

Després d’una temporada molt dura en el panorama musical/cultural, els artistes catalans més joves posen la seva esperança en el 2022. La banda barcelonina Iglú no n’és cap excepció. Aquesta formació agafa empenta per poder treure, després del seu àlbum debut “IO“, un EP de col·laboracions del panorama català d’aquí fins el final de la primavera 2022.

La primera cançó d’aquest EP, “Un Petó“, celebra les nits màgiques que es viuen en un concert de música. Parla d’aquells amors fugaços que et trobes en alguna sala, en un festival… Aquelles mirades que són explosives i que et queden gravades a la ment el matí següent. “Un Petó” és una rendició a aquelles matinades que tant trobem a faltar, on ningú pensa ni en les mascaretes ni en les distàncies, on tot és goig i despreocupació. El so de la cançó és exactament això; explosió, celebració, alegria i un raig d’energia despreocupada. Aquest tema mostra la cara més festiva d’Iglú, però portant-la al nivell següent amb la veu de GUINEU, aportant la cara punky i rebel de la música en català, que es barreja a la perfecció amb la dolçor d’Iglú. Guitarres rock, bateria dance, baixos vibrants i gruixuts, i un tímid sintetitzador que fa d’unió de tots aquests elements, fan d’aquest primer tema del nou EP d’Iglú un molt bon tret de sortida per tornar a la càrrega amb la música indie festiva en català.

La cançó ve acompanyada d’un videoclip autoproduït i dirigit pel grup mateix, gravat a la mítica sala Sidecar de Barcelona i protagonitzat per Diana Boné i Miqui Lloret.

- Publicitat -

Precisament amb Guineu, Iglú se’ls podrà veure actuant a la Sala Razzmatazz el dia 18 de desembre obrint el concert Organitzat per GoraRecords i Guineu com a “Putu any Party”. Aquesta serà l’estrena en directe del tema i de la nova etapa creativa del grup.