Flashy Ice Cream estrenen aquesta setmana ‘XDONA‘, una cançó que formarà part del nou disc de la formació.

Un tema que parla d’oblidar-se dels problemes del dia a dia, de gaudir de la festa i dels plaers que ens fan escapar de la rutina. Una d’aquelles cançons que deixa entreveure la vida íntima dels artistes, on parlen de la dificultat de combinar el seu estil de vida amb cuidar les relacions personals. El grup aporta una lletra més reflexiva en aquest tema, com per exemple amb la frase “no t’enamoris de mi perquè sóc fugaç”, on recalquen que no viuen una vida típica i estable, amb un present sense por el futur, sinó que el seu món està en constant moviment.

Ara mateix es troben produint el seu nou disc, on s’espera que hi hagi col·laboracions d’allò més interessants.

- Publicitat -

Ahir el grup de Sabadell va ser una de les bandes confirmades per la propera edició de la Telecogresca, el 2 d’abril del 2022, on amb una mica de sort ja podrem gaudir de les noves cançons.