Els Amics de les Arts estrenen avui ‘Crec que podria odiar-te‘ el primer avançament de “Pares Normals“, el musical que el grup ha escrit i que produeixen amb Marc Artigau i amb Minoria Absoluta.

La banda explica que fa més de tres anys que treballen en el projecte i amb aquesta nova cançó podem captar el moment que els dos personatges principals, en Salvador i la Sofia, s’enamoren perdudament.

El musical inclourà 12 noves cançons que ressegueixen la història i que els actors i les actrius interpretaran quan comenci el musical a mitjans de novembre de 2022.

- Publicitat -

De fet, coincidint amb l’estrena de la cançó s’ha posat a la venda les entrades per les primeres setmanes que l’obra estarà en cartell, a partir del 18 de novembre al Teatre Poliorama de Barcelona, i que inclou un descompte del 30% en totes les entrades.