Foto: Cesc Maymó

Els igualadins Marialluïsa estrenen avui divendres el nou single i videoclip ‘Que guai quan estem bé‘, nou avançament del seu imminent disc “La vida és curta però ampla”, que es publicarà el 22 d’octubre. El videoclip, dirigit per Marialluïsa & Sputnik, ja es pot veure a youtube, i el single està disponible a totes les plataformes.

Viure amb intensitat cada moment, viure amb intensitat… però sense sucumbir al ritme frenètic del món. Aquest és el full de ruta que guia els Marialluïsa al seu nou disc “La vida és curta però ampla”. Un deliciós tractat de pop sensual que et farà enlairar amb els cinc sentits.

Avui també s’ha obert el preorder del nou disc en vinil i CD, que ja es pot encarregar a la Bankrobber Store. La primera edició en vinil és de color ataronjat i limitada a 300 còpies.

- Publicitat -

La nova gira començarà l’1 de novembre a la sala Stroika de Manresa i les presentacions oficials tindran lloc l’11 de novembre a la sala Apolo [2] (Barcelona) i el 19 de novembre al Teatre Ateneu d’Igualada. Entrades per tots els concerts aquí.