El maig va arribar “Orange Vol. 2” el debut de Manzau, del qual us en vam parlar, amb l’estrena del senzill ‘Love me Like I Do’.

Ara la cantant fa un pas més i estrena el videoclip de ‘Obsession‘, una de les cançons que formen part d’aquest EP i que us estrenem en exclusiva a Primera Fila.

El disc és el viatge psicològic d’una persona que s’obsessiona amb una altra i confon, en un principi, aquesta obsessió en amor degut a que el que està més acceptat en la societat és el model de vida en que a partir d’una certa edat ja no hauríem d’estar sols sinó en parella. L’altre idea més acceptada és que la felicitat s’assoleix a través de trobar l’amor, la nostra mitja taronja, una teoria que va postular Plató l’any 380 a.C. Així doncs la persona protagonista de la EP arribarà a la conclusió que ha estat il·lusa al pensar que estava enamorada d’algú que no coneix i descobrirà que aquesta obsessió ha estat per por a estar sola, però que ja començaria a ser hora d’aprendre que sols, ja estem complets.

- Publicitat -