El 5 de novembre arribarà el nou disc de La Fúmiga, que des de fa mesos ens regalen un bon grapat de números 1 com ‘Ja no fa mal’ amb Samantha, o des d’avui ‘Her‘, l’últim tast que el grup presentarà abans de l’arribada del treball “Fotosíntesi” el 5 de novembre.

Després dels exitosos “Ja no fa mal”, “Comèdia dramàtica” i “Havia de passar”, els valencians La Fúmiga presenten una cançó inspirada en la pel·lícula de ciència ficció del mateix títol protagonitzada per l’actor Joaquin Phoenix l’any 2013. A “Her”, La Fúmiga s’arrisca per buscar -i trobar- noves maneres de construir una cançó: Amb la col·laboració del seu productor habitual Mark Dasousa, han integrat la seva característica secció de vents en una sonoritat més electrònica que filtra veus i s’embolcalla de sintetitzadors per apropar-se al pop més festiu.

Temàticament, La Fúmiga confessen que aquesta serà la seva primera i única cançó dedicada a l’amor romàntic. També la primera i única ubicada en un context de ciència ficció. “I és que l’amor romàntic ja és això… Ciència ficció”, afirmen.

- Publicitat -

El videoclip que acompanya “Her” ha estat dirigit per Iconic Creative Production i gravat al Centre Cultural del Carme de València. Narra la història d’un noi que en acabar una relació de parella en comença una amb un software que li fa viure coses totalment irreals.