Bagatzem és un recull del bagatge vivencial i musical de Joan Reig a través de vuit poemes i vuit cançons enregistrades a Constantí.

La paraula “bagatzem” és com anomenen als magatzems als pobles de la Vall del Francolí. Joan Reig ha decidit utilitzar aquest concepte com a títol pel seu segon treball en solitari perquè hi ha guardat alegries, tristeses, frustracions, esperances… que són fruit de buscar en un mateix respostes per entendre el món actual. No han estat ni els mitjans de comunicació ni les xarxes socials, sinó els versos i les melodies el que l’han ajudat a guarir-se i agafar forces per seguir qüestionant tot el que l’envolta així com a sí mateix.

En paraules de Joan Reig “Bagatzem és on guardem la collita, elaborem el vi, triem les avellanes, encaixem la fruita, és a on anem a cercar les llavors i l’adob per tornar a plantar i sembrar. Bagatzem és aquell lloc ple de vida que va morint a poc a poc.”

- Publicitat -