Clima és el projecte musical de quatre empordanesos que després de quinze anys coincidint als escenaris treuen a la llum un nou treball discogràfic fresc, potent, enèrgic i passional.

Nascuts a l’Alt Empordà a finals del 2019, els Clima presentaran un disc que va del pop fins al rock, passant per diversos estils com el funk o el mestissatge, tot unit per l´electrònica . Les seves lletres parlen d’històries viscudes i somiades, així com de sensacions i sentiments compartits, que fan que el públic connecti ràpidament amb l’esperit enèrgic i alegre del grup.

La cançó “T’he trobat a faltar” és el tret de sortida d’un nou viatge musical que tot just comença i que durant la tardor d’enguany ho inundarà tot de música, riures i ritmes ballables per a tots els gustos i edats.

- Publicitat -

El primer disc de Clima, que es publicarà aquest mateix novembre, ha estat produït per Miki Santamaria (Doctor Prats) i enregistrat i editat per en Joan Rota.

Després de més d’una dècada formant part de diferents formacions musicals, tant de temes propis com de versions, els quatre membres de la banda arriben amb aquest primer àlbum format per deu cançons de creació pròpia que transmeten l’essència jove i festiva que els caracteritza.