La Marina Miralles (veu, teclat i baix), el Toni Miralles (guitarra) i el Ferran Bretcha (bateria); després de fer l’avançament del senzill “L’incendi”, presenten les cinc cançons que formen part del seu EP “Ara que et conec” (RGB Suports, 2021), on s’hi reflecteix l’essència de Bucòlic, un pop senzill i fresc amb melodies enganxoses i dòcils que amaguen temes que potser no ho són tant.

El grup, després de quedar finalistes al programa ‘Cover’ de TV3 amb una versió de la cançó “Som” de Els Pets la passada tardor, van decidir seguir treballant amb el grup i els seus propis temes, fins a arribar a crear aquest treball discogràfic que juga amb la idea d’idealització i la desconstrueix.

Començant amb “L’incendi” que ho arrasa tot i amb un jo que lluita, sense èxit, per apagar-lo, per rendir-se a l’inevitable amb la segona cançó, “Ara que et conec”, fins al punt d’inflexió que és “Abril”, un cop de puny sobre la taula, un ja n’hi ha prou que dona pas a un mar de “Dubtes”, l’última devastació abans de tocar de peus a terra i arribar a la desidealització amb “Quan t’he vist”. La música ressegueix el mateix procés, primer més innocent i despreocupada, després més conscient i madura i, finalment, empoderada i gamberra.

- Publicitat -