Quan el Hip Hop, el Soul i la música electrònica es fusionen, apareix Beatneeks, la formació musical emergent nascuda a Moià a l’hivern del 2018! Un grup que li dóna valor a cada detall i que per tant, la seva proposta va més enllà de la música. Ara, la banda està a punt d’estrenar el seu primer àlbum d’estudi: ‘Sinestesia’, un projecte alternatiu i arriscat que compta amb 13 temes, entre els quals col·laboren artistes com Kovitch (Homes Llúdriga), Roy Mercurio i Bitxo Malo (Lazurda), i on cada cançó vindrà acompanyada d’un videoclip

El 22 d’octubre avancen el seu últim single abans del seu àlbum debut: ‘Apnea’, i finalment, el 29 d’octubre arriba el disc més esperat de Beatneeks: ‘Sinestesia’. Un disc on, a més, ve acompanyat de vídeos que, son un espai en el qual diferents artistes reinterpreten els temes a través de les seves disciplines, immersos en una atmosfera cromàtica que no deixarà ningú indiferent!

- Publicitat -