Shawn Mendes va estrenar fa unes setmanes el remix de ‘KESI’ de Camilo, on per primera vegada va apropar-se al so llatí. Una experiència que li ha donat bons resultats i que ara seguirà a ‘Summer of love’, al costat de Tainy.

El videoclip de la cançó s’ha estat enregistrant aquests últims dies a Mallorca, on el cantant va compartir una sèrie de publicacions, que van provocar tota classe de teories sobre la presència del canadenc al nostre país.

“Espero que aquesta cançó faci que la gent se senti lliure, lliure de el pes de la vida, ni que sigui per un moment”, diu Mendes. “La inspiració va ser tenir uns mesos de descans per gaudir d’un estiu de veritat, amb la gent que estimo. La meva part preferida de crear-lo va ser tenir l’oportunitat de treballar en l’estudi amb Tainy. Va ser una experiència especial connectar amb ell, ja que és un artista increïble i un productor increïble ”

- Publicitat -

La cançó i el videoclip han arribat el 20 d’agost i suposa el més nou del músic després del disc “Wonder”.