Yung Rovelló és un jove artista alt maresmenc que comença la seva aventura a finals de 2018. Influenciat pel trap americà, fa música ballable en català, però crítica i amb un missatge potent. Jordi Roigé (Lokevivi) ha passat a ser el productor principal del grup. La última incorporació és David Garrido, qui es converteix en baixista i corista del conjunt i en ajudant de composició. Sense oblidar les seves principals influències es comença a apreciar un gir estilístic on la música festiva catalana i la música popular del país agafen importància a les seves creacions.

‘Vuelta el mundo’ és el seu debut, un tema que neix de la rauxa i la diversió entre amics i ganes de voler ballar, sense oblidar els seus orígens, una lletra que els defineix com a obrers mig enamorats d’una noia aburgesada.

Ara presentem ‘Entrant a barraques’ que és el segon avançament del seu disc ‘Seny i rauxa’, una cançó que neix de la necessitat de tornar a les festes majors, a l’estiu típic del Maresme, als amors passatgers, de les barraques, les platges i les costes d’aquesta comarca. The Tyets i Yung Rovelló, amics de fa anys i companys de comarca, intenten retornar l’ambient festiu i distret, on sembla que no hi ha preocupacions més enllà de riure, beure i enamorar-se.

- Publicitat -