Amb el nom artístic de TRAMMA i només 19 anys, la Marta Romeu ja s’ha fet un lloc a l’escena urbana gironina! Des de ben petita va descobrir que la seva passió era la música i amb tan sols tres anys, ja cantava i feia classes de piano, de llenguatge musical i va començar a tocar la guitarra. Als nou anys, ja composava les seves pròpies cançons. TRAMMA destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació. Es mou amb naturalitat per diversos estils com el Hip Hop, R&B, el Dancehall i el Reggae. Ara, ho demostra amb el seu primer senzill ‘FUM’, un còctel explosiu de reflexió, introspecció, crítica social i empoderament personal escrit per ella mateixa (veus i lletra), vestit amb la producció musical d’Aygua i masteritzat per ELSXNCHEZ.

Junts formen l’equip nuclear de TRAMMA, qui estan ja preparant el seu àlbum debut, on musicalment, tal i com se’ns introdueix en aquest single de presentació, es bellugaran entre el pop contemporani i les músiques urbanes a parts iguals.

- Publicitat -