Amb un esperit optimista i lluitador, el tema “TOT ANIRÀ BÉ” compta amb la col·laboració de TONET, vocalista del guardonat Porto Bello.

Actualment Sandra Hunter també es troba immersa en la preparació de dos grans projectes musicals. El primer format per tres nous temes que s’estan presentant aquest estiu.
Ja hem pogut descobrir el single i videoclip de “Quan cremi l’última bruixa” / “Last Witch Burning”, publicat el 25 de juny.

L’artista ens explica que: “Aquests temes porten impreses coses que m’apassionen com la Lluna, els boscos o les Bruixes. També aporto el meu granet de sorra al reconeixement o el coneixement de la cultura catalana fora de les nostres fronteres.”
Els tres temes del projecte es presentaran en català i en anglès dirigit així a tota la seva audiència i aniran acompanyats tots ells dels seus videoclips, també en les dues llengües.

- Publicitat -

Sandra ha comptat, en aquesta ocasió, amb el productor musical Sergi Bagó, jove promesa del pop català que ha treballat amb grups consagrats com Buhos, Porto Bello, Strombers… i que lidera el grup de versions Banda Neón.

El segon projecte musical que ocupa a Sandra Hunter, arrencarà a l’octubre amb títols en català, en anglès i en els dos idiomes combinats.