El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic.

A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per donar vida a aquest projecte de tres temes i sis cançons. Els ritmes i sons han aconseguit crear una atmosfera que envolta en un ambient de màgia i fantasia.

L’artista va estrenar el passat dia 4 de juny el tema “Tot Anirà Bé” al costat d’en Tonet, cantant de la banda Porto Bello, cançó de la qual s’espera estrenar el videoclip en els pròxims dies.

- Publicitat -

La cantant i compositora catalana de vint-i-sis anys, inicia la seva carrera al desembre de 2019 amb el seu primer Ep en anglès “Moonchild”, produït pel prestigiós Dani Campos, amb melodies plenes de nostàlgia i lletres amb un potent missatge social. Pocs dies després, va presentar el seu doble single nadalenc “La Plaça del Vi” / “City Hall”, que van tenir una gran acceptació, tant a nivell d’audiència com en mitjans de comunicació. Sandra prepara la seva primera gira per aquesta propera tardor en què ja haurà tancat el seu projecte bilingüe.

Els seus propers temes es presentaran en els mesos d’agost i setembre. Després d’aquests, es dedicarà al seu nou projecte que tornarà a jugar amb els dos idiomes, fins i tot ens sorprendrà amb temes combinant català i anglès.