Després de rebre excel·lents crítiques amb el seu disc debut, Maria Jaume sorprèn de nou amb un nou single i videoclip inèdit, “Un bon berenar”, que es publica a totes les plataformes aquest divendres.

El nou single està produït per Lluís Cabot i enregistrat per Panxii Badii. La portada és un disseny de Maria Espinosa sobre una foto de Noemí Elías. I compta amb un videoclip realitzat per RV Films que ja es pot veure a Youtube.

Proper i sincer, cru i transparent, l’univers musical de Maria Jaume estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (de Julia Jackin a Stella Donnelly o Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual. La tardor de 2020 va publicar el seu esperat disc de debut, fruit de la seva victòria al concurs Sona 9 i amb producció de Pau Vallvé. Gràcies a cançons com “Autonomia per principiants” o “Terra banyada”, ha estat rebut amb entusiasme per la crítica i apareix en nombroses llistes dels millors discos de l’any.

- Publicitat -

Coincidint amb aquest nou llançament, Maria Jaume segueix en plena gira i aquest cap de setmana actua a Artà (Cool Days Festival) i Xàtiva (Festival MiL).

PROPERS CONCERTS

04/5 Artà · Teatre d’Artà / Cool Days Festival
05/5 Xàtiva · Gran Teatre de Xàtiva / Festival MiL
12/5 Banyoles · Festival Nit de Bosc
13/6 Borriana · Teatre Payà / EMAC Festival
17/6 Barcelona · Disseny Hub / Cruïlla XXS
26/6 Sant Climent de Menorca · Grahame Pearce Fest
01/7 Sarrià de Ter · Festival Emergent
04/7 Canyamars · Pou del Glaç / Festival Poesia i +
09/7 Sant Cugat del Vallès · Ateneu Santcugatenc
10/7 Tarragona · Espai Jove la Palmera
18/7 Sant Julià de Ramis · Festival Viaveu
24/7 Barberà de la Conca · La Nit 5.1
01/8 Lloret de Vistalegre · Mobofest
12/8 Sant Feliu de Guíxols · Festival Porta Ferrada
14/8 Torredembarra · Festival Roca Foradada
21/8 Palma · Castell de Bellver / Sons de Nit