Flashy Ice Cream van ser dels primers en començar a fer-se un nom fent Trap en català. La seva proposta, que barreja el Trap, el Dancehall i el Rap amb un estil molt personal i fresc, ja ha enamorat a milers de joves catalans! El DAAX, el Pol Giancana i l’Sneaky Flex ja s’han convertit en referents de la música urbana a Catalunya.

Després de ‘Brillar o Morir’, el seu primer disc, van presentar ‘Don Gelato’, un àlbum brillant amb el qual van aconseguir el Premi com a Millor Disc d’Urbana per la crítica dels Premis Enderrock.

‘Només tu’ és el primer single del pròxim treball del grup que veurà la llum a finals del 2021. Un tema molt emocional que parla sobre l’amor, la celebració i l’alliberació. Saber apreciar la fugacitat del moment i gaudir al màxim de cada instant amb aquella persona que estimes o que senzillament, has connectat intensament.

- Publicitat -

El senzill ve acompanyat d’una peça audiovisual que pretén explicar una de tantes històries amb les que qualsevol pot empatitzar. També, busca la reflexió de l’espectador evidenciant una mica els paràmetres que tenim establerts al subconscient.