Els Amics de les Arts estrenen la seva esperada nova cançó ‘No sé com t’ho fas’ acompanyat d’un videoclip on podem veure al trio català a dins d’un cotxe, on van canviant la seva vestimenta a mesura que passa l’estona.

La cançó arriba després del seu darrer disc “El senyal que esperaves” i en un bon moment pel grup, que no para d’oferir concerts arreu del territori.

El riff de trombons que vertebra la cançó ha estat l’excusa perfecta per incorporar dues persones més a dalt de l’escenari, que acompanyaran Els Amics durant tota la gira d’estiu i permetran revisitar cançons dels seus primers àlbums amb una paleta de colors més àmplia.

- Publicitat -

La cançó ha estat escollida per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per centrar la seva campanya d’estiu.

El grup treballa també en un musical amb Minoria Absoluta per la temporada 2022/23 sota el nom de “Pares Normals”.