El Petit de Cal Eril publica avui divendres “Non tornerai”, segon avançament del que serà el seu vuitè disc, previst per la tardor.

“Non tornerai” representa una sorpresa ja des del títol i la lletra: és la primera cançó d’El Petit de Cal Eril en italià! I compta amb la participació especial de Valentina Risi (Valentina & The Electric Post) a les segones veus.

El nou treball ha estat enregistrat a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i ha estat produït pel propi grup, format per Jordi Matas, Artur Tort, Dani Comas, Ildefons Alonso i Joan Pons.

- Publicitat -

La portada del single és obra de l’il·lustrador David de las Heras, i forma part d’una sèrie de col·laboracions amb l’artista per al nou disc.

El primer single d’avançament del nou disc, “Cauen les estrelles”, també està disponible a totes les plataformes i en format videoclip a Youtube.

Coincidint amb el llançament, el grup torna als escenaris per oferir una sèrie de concerts, en un any que es preveu farcit de sorpreses i nova música. La gira d’estiu continua el dia 3 de juliol al Vida Festival de Vilanova i la Geltrú:

PROPERS CONCERTS / GIRA D’ESTIU:

3/7 Vilanova i la Geltrú – Vida Festival
10/7 Campdevànol – Festival Clavetaires
15/7 Granollers – Roca Umbert
17/7 Barcelona – Monumental Club
15/8 Sant Feliu de Guíxols – Festival Porta Ferrada
21/8 Les Planes d’Hostoles – Festival Planestiueja’t

Per altra banda El Petit de Cal Eril també és notícia avui per l’estrena d’un nou videoclip del projecte ciutadà de creació musical #Almeuritme, pel Dia Mundial de la Música, amb prop de 200 alumnes i joves músics del Prat que participen amb l’Escola d’Arts en Viu.

Coincidint amb el Dia Mundial de la Música (21 de juny), uns dies abans, el 17 de juny es presenta el videoclip del procés ciutadà de creació musical #Almeuritme, que té com a objectiu promoure que persones diverses de la ciutat s’apleguin al voltant d’un nexe comú i compartit, la música, a partir de la interpretació del tema “Amb Tot” d’El Petit de Cal Eril.

En aquesta edició de #Almeuritme, el grup català ha participat activament en aquest procés de treball i en la gravació de la reinterpretació del seu tema sota la producció musical de La Capsa i la producció audiovisual d’Escafior Films.

La banda base ha estat formada per una desena de músics joves de la ciutat i els han acompanyat gairebé 175 alumnes de quatre escoles de la ciutat que participen en el projecte Entre instruments. Tots ells són els protagonistes del videoclip d’enguany.