Cesc ens presenta “Tornar-te a mirar”. Una cançó fresca i carregada d’energia positiva. Els seus principals ingredients van ser: un bar de Terrassa, una tarda de primavera, en Cesc, el Miki Núñez i la Sara Roy.

La cançó ens descriu una història d’amor, segons en Cesc, diferent. I és que no només parla d’una parella, sinó que Cesc fa un crit d’amor a la música en directe, a tota la gent que li ha donat suport durant el camí i a cada una d’aquelles mirades que ha compartit amb el públic en algun dels seus concerts.

Una cançó que manifesta que en Cesc ha vingut per quedar-se. Una cançó que forma part d’aquesta nova etapa que va començar amb els singles “You”, “Shot of Whiskey” i “Time”.

- Publicitat -

Una cançó que convida a veure’l a festivals com CanetRock 021, Nits de Tramuntana o Festival Istiu.