Foto: Paco Poyato

‘Monstres’ arriba com la cançó més crua de l’artista valenciana Esther: “jo he composat aquesta cançó plorant a llàgrima viva”, confessa l’artista amb el llançament del seu tercer tema. Una cançó incòmoda que mostra que no tot sempre és felicitat ni positivitat, amb una lletra que amaga dins seua un crit d’auxili en un moment on res pareixia clar. I pot ser, és això el que més especial fa a Esther: la sinceritat amb la qual es mostra, la consciència que té dels seus sentiments i emocions, com els fa front.

“Jo em trobava en un moment bloquejada a nivell personal i a nivell musical”, confessa Esther sobre aquest tema. El videoclip, realitzat per Carlos Part i produït per Primavera d’Hivern, acompanya la cançó mentre mostra eixa intensitat emocional de la que ens parla l’artista: quasi es pot palpar com es trenca, com sent cada lletra i cada acord de la cançó. Una intensitat que aconsegueix tocar alguna cosa dins el fons de la nostra ànima.

‘Monstres’ és el tercer tema que allibera Esther després de ‘Vies Paral·leles’ i ‘El teu llibre preferit’. Amb el seu característic pop íntim, ‘Monstres’ ha estat enregistrat i mesclat a Malamute Estudio per Tono Hurtado, a més de produït per Àlex Martínez. La masterització ha estat realitzada per l’estudi Ultramarinos Mastering per Víctor García.

- Publicitat -

Cal recordar que Les teues ales és el nom del disc d’Esther que veurà la llum en estiu i ‘Monstres’ és tan especial perquè és la única cançó que s’enfonsa exclusivament en allò que hi ha dins d’Esther: “aquesta cançó parla només de mi: les meues inseguretats són meues i no depenen de ningú”. Perquè aquest és un tema que també parla de música: ansietat i inseguretat per si una no és suficientment bona.

De fet, per a Esther aquesta aventura que suposa la creació i el llançament de Les teues ales encara no és del tot real. “no acabo de concebre que treballo en gent a la que admira”, assegura i a més, matisa que és molt bonic veure com les seues cançons arriben de veres a la gent.

Amb un directe imprevisible, d’eixos que no saps com pot acabar, Esther ens regala no sols sentiment, sinó un espectacle real. L’artista viu cada segon dels directes i aconsegueix transmetre eixa processó emocional que ha suposat el procés creatiu de Les teues ales.