La reflexió i la presa de consciència de la perspectiva adquireixen força en el nou single d’ARNAU, un tema que parla de la fugida com a possible única opció davant la por que les coses canviïn. Aquella sensació a la qual vols aferrar-te, aquella persona a la qual no vols molestar o aquella percepció de voler escapar per evitar mals majors. Unes sensacions que s’apoderen de nosaltres i sense adonar-nos, fugint, ens poden condemnar a la solitud.

El jove artista barceloní tornar a gravar a l’ArcticWave Studio, estudi dirigit pel productor y enginyer de so Carlos Dueñas (Zahara, Miss Caffeina, Maren…). Un tema que torna a sacsejar-nos i posa en joc els nostres daltabaixos emocionals a cop de sinceritat i autocrítica.

En l’àmbi visual també roman amb Affaire, un estudi d’art i disseny de Barcelona que compta amb participacions en projectes per a marques o artistes com Rosalía, Nathy Peluso, Paloma Wool o Carlota Guerrero, entre d’altres.

- Publicitat -

‘Running far away’ és una cançó que cedeix el seu protagonisme a un piano que fa de fil conductor presidida per una veu que no camina sola, ja que se li sumen uns cors que amalgamen aquella sonoritat més R&B (al més pur estil Sam Smith, clara influència ) que navega en la recerca de l’equilibri entre un punt senzill i commovedor. Les subdivisions de la bateria, juntament amb les marques fetes amb ‘rim click’ i la presència dels Toms ajuden a fer que el tema camini i vagi agafant forma i ritme. Guiades per unes línies senzilles de baix, s’afegeixen uns puntejos de guitarra que proporcionen profunditat al tema així com l’aparició d’alguns sintetitzadors que sustenten la coherència sonora.