Vernal arriben aquest divendres amb el seu primer disc de títol homònim amb el qual pretén donar aire fresc a l’escena musical catalana, obrint-se a elements propis de la cultura pop internacional.

‘Vernal’ (RGB Suports, 2021) és un disc a cavall entre el pop electrònic i el rock melòdic, el qual recull onze temes on es parla des de l’enamorament més pur i innocent (‘Papallones’), passant pel desig sexual (‘Caníbals’), fins la pèrdua d’una persona estimada (‘Massa tard’). Una altra part important de cançons tracten sobre l’estabilitat mental i el diàleg que mantenim amb la nostra ment; per exemple, el perill real d’autodestrucció i depressió al que podem arribar si ens deixem emportar pels nostres pensaments negatius (‘L’enemic’), el saber lidiar amb la incertesa (‘Vull ballar’) o la presa de consciència de fragilitat d’un mateix (‘Alè Pristí’).

- Publicitat -