The Gramophone Allstars Big Band publica avui el seu nou disc “Love Letter”, un EP en vinil 10 polzades d’edició limitada a 300 còpies numerades a mà. Ja es pot escoltar a totes les plataformes.

La presentació oficial en viu tindrà lloc el 5 de juny a la plaça Monumental de Barcelona, dins el cicle Monumental Club. Les entrades ja estan a la venda.

Inspirat en el llegat de The Skatalites, “Love Letter” compta amb quatre composicions originals inèdites, ‘Marina Ginestà’, ‘Supersonic’, ‘One for Lola’ i ‘Storm On Silicon’, així com l’explosiva versió del clàssic ‘Old Rocking Chair’ de Jackie Opel & The Skatalites, arranjada per Lluc Casares i amb les veus de Kathy i Yolanda Sey.

- Publicitat -

L’amor envers la llegendària banda jamaicana s’entreveu a cada compàs i es fa evident en múltiples referències, ja siguin musicals o també gràfiques, com la icònica imatge que inspira la portada. A més, The Gramophone Allstars ha ampliat per l’ocasió cadascuna de les cordes de la secció de vents amb reforços de luxe, per tal de fer sonar la big band com mai abans.