El grup barceloní Siderland presenta Només vull amor, una cançó festiva que parla del desig de recuperar les nits i el contacte social. És el primer senzill del seu disc de debut, que es publicarà després de l’estiu, i compta amb la col·laboració de FEZE, productor basc instal·lat al Regne Unit, que ja havia participat abans en altres temes de la banda.

Només vull amor expressa la dificultat del romanç en temps de toc de queda i solitud forçosa, i torna a ser una reivindicació de la nit com espai furtiu i de promesa. Una vegada més, Siderland aposta per les melodies èpiques i la sonoritat tropical i electrònica, amb l’objectiu d’emular els èxits EDM internacionals del moment. Més que mai, la cançó vol emmarcar-se en l’estil que a Uri Plana, Albert Sort i Andreu Manyós els agrada anomenar “pop nocturn”.

- Publicitat -