Fets de pols és un EP nostàlgic i espiritual (en aquest ordre) que canta a la fragilitat de les petites coses, en un estil que alguns defineixen com pop naïf.

Musicalment, després de l’aventura rockera de El darrer moviment (Microscopi, 2018), Samuel López es reinventa un cop més de la mà de Red Pèrill, que assessora i produeix l’enregistrament dels sis temes amb sonoritats que van del lo-fi al grunge però embolcallades per l’electrònica.

TRACKLIST:
01. Quimi Portet
02. Jo tocava el violí
03. Jugada mestra
04. Ningú
05. Fets de pols
06. Viure en pau

- Publicitat -

Qui és Samuel López?

Samuel López comença la seva carrera musical com a Sam Destral, un cantautor psicodèlic, l’any 2009, autoeditant-se diverses maquetes que culminarien en l’enregistrament de 12 EPs, un per mes, l’any 2012. Sam Destral tancaria la seva carrera amb la publicació de dos àlbums Tot el que conec és mort (2013) i Zoo (2014), editats pel segell El Mamut Traçut.

L’any 2018, establert a la ciutat de Manresa, el músic reneix ja com a Samuel López amb un so més orientat cap al rock que es plasma en el disc El darrer moviment (Microscopi, 2018) i el single La nova normalitat (La Catenària, 2020). Fets de pols (Autoeditat, 2021) suposa una nova reinvenció del músic per explorar altres sonoritats des d’una maduresa lírica.