Núria Conangla, música polifacètica nascuda a La Garriga, traurà el dilluns 31 de maig el seu nou single “Fuck likes” que anirà acompanyat d’un videoclip d’estil funky-pop, amb alguna pinzellada clàssica i la col·laboració del MC Rhyminggaijin resident a Tokyo.

La producció ha anat a càrrec de Rispect Records, amb Iñaki Marquiegui, Joan Palà, Sisco Romero i Miki Tejero al capdavant. El tema està mesclat a Dept 17 Studio per Àlex Carretero i masteritzat Sterling Sound per Chris Gehringer (Lady Gaga, Rihanna, Dua Lipa).

Conangla ha creat temes propis i bandes sonores, ha interpretat diversos instruments, produeix i ha gravat per bandes sonores de pel·lícules i CD de cantants i grups reconeguts.

- Publicitat -

Interpretant des d’òperes al Palau de la Música, simfonies a l’Auditori de Barcelona, també ha actuat a estadis com l’Arena de Madrid o el Museu Reina Sofía amb grups moderns i ha aparegut en programes de televisió.

La cantant encara unes setmanes intenses i pots estar al dia de totes les seves activitats a través de la seva web.