Anna Serra, sota el sobrenom de MANZAU presenta el primer senzill ‘Love me like I do’ del seu primer treball discogràfic, Orange Vol. 2 (RGB Suports, 2021). Un EP, íntegrament cantat en anglès, que es publicarà el divendres 21 de maig.

Aquest EP és el viatge psicològic d’una persona que s’obsessiona amb una altra i confon, en un principi, aquesta obsessió en amor degut a que el que està més acceptat en la societat és el model de vida en que a partir d’una certa edat ja no hauríem d’estar sols sinó en parella. L’altre idea més acceptada és que la felicitat s’assoleix a través de trobar l’amor, la nostra mitja taronja, una teoria que va postular Plató l’any 380 a.C. Així doncs la persona protagonista de la EP arribarà a la conclusió que ha estat il·lusa al pensar que estava enamorada d’algú que no coneix i descobrirà que aquesta obsessió ha estat per por a estar sola, però que ja començaria a ser hora d’aprendre que sols, ja estem complets.

- Publicitat -