Júlia Blum és una artista barcelonina de 24 anys que després d’haver experimentat varis anys en la música, decideix iniciar un nou rumb en la seva carrera musical sota aquest nom artístic. El seu interès per la música ve des que estava a primària. Guarda records de quan tenia 10 anys i s’apuntava als llibres de l’escola melodies que composava a classe de piano i d’escenes en les que s’inventava cançons i es passava les tardes repetint-les ja que no sabia com enregistrar-les i no volia oblidar-les.

Ja d’adolescent, es va veure molt influenciada per bandes de Pop-rock i Punk americà i escrivia lletres en anglès. Actualment, a partir d’inquietuds artístiques que ha anat trobant, la Júlia Blum vol obrir-se a noves llengües en les que escriure i explorar nous estils musicals. Just començar el 2021, dóna aquest pas endavant i publica el seu primer senzill acompanyada del segell Picap.

“respira” és la nova proposta musical de la Júlia Blum que ve precedida pel primer tema en català que va publicar la jove acompanyada de la cantant manresana Sara Roy “Ja saps com sóc”.

- Publicitat -

Aquest nou senzill arriba amb els primers raigs de sol de l’estiu i ens convida a enlairar-nos i sentir calma, com quan notes el sol a la pell després d’haver-te llençat a l’aigua freda del mar i saps que tot va bé i pots respirar en pau.