‘Un lloc al món’ és el primer single de “10 maneres de viatjar sense bitllet”, el nou disc de Jules, el projecte del músic barcelonès Juli Farfán. El single transmet l’energia i l’alegria de qui creu haver trobat el seu lloc en el món després d’una llarga i atzarosa recerca. El single compta amb la col·laboració de l’actor i cantant Frank Capdet a les segones veus.

Un lloc al món és un viatge cap el desconegut. La pròpia presència en el món.

La recerca d’allò que defineix l’essència de l’ésser humà i del seu entorn ha estat sempre present en la música de JULES, des del S’ha de reiniciar al Polígons, passant pel Vers la llum, amb cançons tan directes al centre d’un mateix com Polígons, A dalt i a baix, S’ha de reiniciar, Il·lús o covard, El moviment, Uah-hau!, Aquest instant, Llum o Perdre’s. Totes repartides entre els seus tres àlbums anteriors. Tanmateix, cap d’ells era, en essència, i en la seva totalitat, un disc d’absències i presències. És per això segurament que aquest darrer treball és el més íntim i profund: totes i cadascuna de les 10 cançons parlen d’aquest conjunt de sumes i restes conformen el que som.

- Publicitat -