El Petit de Cal Eril publica aquest divendres “Cauen les estrelles”, primer avançament del que serà el seu vuitè disc, previst per la tardor. Ja es pot escoltar el single a totes les plataformes i també veure a Youtube el videoclip, dirigit per Artur Tort i produït per Escafior Films.

El nou treball ha estat enregistrat a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i ha estat produït pel propi grup. La portada del single és una obra pictòrica de l’il·lustrador David de las Heras, la primera d’una sèrie de col·laboracions amb l’autor.

Coincidint amb el llançament, el grup torna als escenaris per oferir una sèrie de concerts, els primers d’un any que es preveu farcit de sorpreses i nova música. La gira d’estiu comença aquest dissabte a Torelló.

- Publicitat -

CONCERTS:

8/5 Torelló – Teatre Cirviànum
15/5 Sabadell – Teatre Principal
21/5 L’Hospitalet de Llobregat – Let’s Festival
22/5 Palafrugell – Festival i-Taca
23/5 Manacor – Auditori
28/5 Reus – La Palma
4/4 Xàtiva – Gran Teatre de Xàtiva
3/7 Vilanova i la Geltrú – Vida Festival
17/7 Barcelona – Monumental Club