Foto: David Giménez i Ferran Palou

El passat divendres es va posar a la venda “Fènix” el primer disc de l’Edu Esteve, on pretén mostrar la seva essència musical nascuda del desig de voler fer-li un homenatge al seu pare, que va morir l’abril del 2020.

El cantant crea Fènix a causa de la pèrdua del seu pare, a qui dedica aquest projecte amb la seva música, creant un recorregut per tots els gèneres i estils musicals que escoltava. L’àlbum vol ser una empenta per a totes aquelles persones que estiguin passant per un moment complicat, transmeten força i energia per poder seguir endavant.

Entre les persones que van ajudar a l’Edu a tirar endavant en el projecte trobem al Roger Vila, membre del reconegut grup Porto Bello amb qui sempre ha tingut una gran complicitat, juntament amb l’ajuda del seu vocal coach Ian Garcia, professor a l’escola de cant on l’Edu segueix estudiant i creixent, “Sing Your Dreams School”. El cantant badalonès també ha comptat amb la col·laboració d’artistes com Roger Argemí, Rangel Da Silva i Nerea Green.

- Publicitat -

El 9 de maig presentarà el disc a les festes de Badalona amb totes les entrades exhaurides.