Després de cancel·lar la gira d’estiu degut al bloqueig cultural sobtat, Arsènic ha dedicat aquesta aturada per treballar en el que serà el seu pròxim EP.

“L’Últim Anhel” és el nom que rep el nou projecte del grup, aquest està format per 3 cançons, la primera ‘La Senda’ acaba de ser publicada a les principals plataformes digitals com Youtube i a Spotify.

Les tres cançons explicaran amb un videoclip particular i es podran veure al llarg de la primavera d’aquest any.

- Publicitat -

“L’Últim Anhel” neix de la voluntat de presentar un projecte més seriós i amb més forma respecte al primer àlbum “Preparem la invasió”.

Després de l’experiència d’haver enregistrat un primer disc i portar-lo arreu de tot el territori valencià, Arsènic ha volgut compondre aquest nou EP amb l’objectiu de buscar una major maduresa musical i poètica. Amb aquest treball es pot escoltar un estil propi i més definit, amb una música generalment rock però sempre amb tocs d’altres estils i unes lletres profundes però sense deixar de banda la crítica social.