The Gramophone Allstars Big Band estrena avui el single “Old Rocking Chair”, primer avançament del nou EP “Love Letter”, que es publicarà el 14 de maig en vinil 10 polzades d’edició limitada a 300 còpies numerades a mà.

Inspirat en el llegat de The Skatalites, “Love Letter” compta amb quatre composicions originals inèdites, ‘Marina Ginestà’, ‘Supersonic’, ‘One for Lola’ i ‘Storm On Silicon’, així com l’explosiva versió del classic ‘Old Rocking Chair’ de Jackie Opel & The Skatalites, arranjada per Lluc Casares i amb les veus de Kathy i Yolanda Sey.

L’amor envers la llegendària banda jamaicana s’entreveu a cada compàs i es fa evident en múltiples referències, ja siguin musicals o també gràfiques, com la icònica imatge que inspira la portada. A més, The Gramophone Allstars ha ampliat per l’ocasió cadascuna de les cordes de la secció de vents amb reforços de luxe, per tal de fer sonar la big band com mai abans.

- Publicitat -

La presentació oficial en viu tindrà lloc el 5 de juny a la plaça Monumental de Barcelona, dins el cicle Monumental Club. Les entrades ja estan a la venda.