‘Fe Cega’ parla del rebuig que projecta un sistema corrupte cap a unes certes persones amb una sensibilitat diferent. A vegades caiem en la temptació de pensar que la vida es basa en la llei del més fort i oblidem que l’objectiu de viure en societat és la bondat entre persones. La bateria i el baix marquen el pas amb cruesa, les guitarres es mouen entre la senzillesa melòdica i la duresa rítmica i la veu s’imposa com a guia d’aqueix viatge cap a l’oblit.

Tenda no és un grup de rock fàcilment classificable o a què li vagi bé posar-se una etiqueta a l’ús. Potser perquè les cançons estan per sobre dels estils i, a el mateix temps, es deixen veure les influències atemporals d´aquest grup format per quatre joves que no superen la vintena d’edat. La seva opció per cantar en valencià no és un posat ni una opció explícita, és el natural per a aquest grup d’artistes que tenen molt a dir tant en l’escena valenciana com en la de la resta de l´Estat. Guanyadors dels Premis Ovidi 2020 en la categoria de grup revelació, Tenda compta ja amb un disc debut de nom homònim al mercat. Una col·lecció de cançons que neixen del rock i el pop i que conformen una sonoritat plena amb varietat de distorsions, melodies de guitarra elèctrica i ritmes, i que combinen amb una veu melòdica, clara i nítida. Les lletres traspuen un sentiment sincer i la força de la joventut, parlen de fets reals i imaginaris, d’aspectes íntims de la vida, de reflexions personals, de pors i esperances, de qüestions morals i filosòfiques, i molt més.

- Publicitat -