Després de dos àlbums a l’esquena, Rizomas Salvajes (2018) i Bichx Rarx (2020), Las Bajas Pasiones prepara un nou disc que veurà la llum a la tardor, però abans, ens avança un primer senzill amb videoclip ‘Te lo contaría’. És l’aposta per no dependre de ningú i comptar amb les amigues de sempre per tirar cap endavant.

El clip, dirigit pel Jose Pouchucq, explica la història d’un grup d’adolescents: de com viuen la seva diversitat a soles per després trobar en ella l’abraçada col·lectiva, la força i l’empoderament que els allibera. En un moment com l’actual, on la Ley Trans està més activa que mai, Las Bajas Pasiones han arribat per seguir sumant èxits.

Fer-te reflexionar, alliberar-te i fer-te gaudir és el que pretén el grup amb aquest nou tema que converteix, sens dubte, qualsevol espai en una pista de ball.

- Publicitat -

Les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista a tot allò que ens han venut com a “vida”. Exactament tot això són, sens dubte, Las Bajas Pasiones. Un projecte d’electrònica i música urbana LGTBIQ format per tres integrants que encaixen a la perfecció. El rap cru i directe del Trusty, les melodies pop i les tornades de l’Edu Libra, i els sintetitzadors del Toni Taboo, s’entrecreuen amb les guitarres i uns beats d’un altre món, i d’altres temps que estan per arribar.