El cantant valencià Borx ha publicat el seu tercer treball anomenat ”M’encaixes”. Després dels seus dos primers senzills, ”Dóna’m” i ”Ja fa temps”, l’artista torna per oferir-nos una nova producció musical que va acompanyada d’un videoclip.

Borx va mostrant, poc a poc, que és capaç d’escriure i cantar, però al mateix temps de composar les seves pròpies cançons. ”M’encaixes” està dins del món urbà i els seus sons ho clarifiquen. Així i tot, no ha volgut deixar de banda instruments clàssics com el piano, que el podem escoltar interpretant una línia melòdica a la tornada de la cançó. El beat ha estat coproduït amb Batis, jove productor de l’Alt Empordà, i els estudis de Glassounds han sigut els encarregats d’enregistrar aquest treball.

Aquesta vegada, l’artista escapa de les paraules més nostàlgiques que ens tenia acostumats en els seus primers treballs. Ara, ens porta a evadir-nos amb una major confiança personal, aquella que senten dos persones quan ”s’encaixen” i es senten compreses i acompanyades.

- Publicitat -

El nou treball ve acompanyat d’un videoclip gravat i editat per Damià Trulls. Podem veure al cantant de Canals, afincat a l’Empordà, compartint un dinar de paella amb els seus amics i amigues.