Vernal sorgeix d’un projecte anterior anomenat Spring Riot. Després d’un període de reflexió, el grup lleidatà decideix començar un nou projecte amb un estil de música i idioma diferents. Per consolidar el projecte i donar-li vida ha gravat el seu disc de debut que es publicarà al maig.

Amb aquest nou treball discogràfic el grup lleidatà pretén donar aire fresc a l’escena musical catalana, obrint-se a elements propis de la cultura pop internacional.

‘Massa tard’ (RGB Suports) tracta sobre la destrucció i regeneració mental que vivim sempre que hem de dir adeu a una persona que sabem que ja no ens fa bé. Representa la transformació personal que suposa posar fi a una relació; trencar tots els llaços, desitjos i expectatives havent d’afrontar un canvi sense morir en l’intent.

- Publicitat -

“Vernal”, el qual comparteix nom amb la banda, és un disc debut a cavall entre el pop electrònic i el rock melòdic. Les cançons parles de temes com ara: l’enamorament més pur i innocent, el desig sexual, o la pèrdua d’una persona estimada.