El 9 d’abril arribarà el debut dels Iglú anomenat “IO”, un treball del qual ja n’hem pogut escoltar alguna cançó i que ara ens regalen un últim avançament abans de la publicació del disc. Es tracta de ‘Trossos de vida’ on hi col·labora el cantautor Gerard Aledo.

Aquest primer àlbum marca un abans i un després en la trajectòria de la jove banda, que ha decidit apostar fort i demostrar que l’indie català també té un espai en el “mainstream” musical del nostre país. La jove banda catalana que vol portar l’indie pop britànic a Catalunya amb la seva variant de pop melòdic i un vibe festiu. Les 10 cançons d’aquest primer disc, “IO”, són potents i tenen una sonoritat fàcilment recognoscible, com ja s’ha pogut albirar amb els 4 singles ja disponibles. El disc narra el viatge a IO, el primer satèl·lit descobert de Júpiter. La metàfora utilitzada parla dels obstacles i dels somnis involucrats en un projecte tan gran.

Ells mateixos han produït i gravat part del disc en el seu estudi casolà i han comptat amb l’ajuda de Mario Patiño de l’Atlàntida Studio, productor d’artistes com Ginestà, KeteKalles o la Pegatina, per a tasques més complexes com la gravació de bateries o mescles. La banda ha decidit rodejar-se d’altres artistes emergents com Lluc Planes, Pau Roget i d’altres ja establerts com Gerard Aledo, cantautor que inicia projecte després de la seva trajectòria amb el grup Animal. Tots aquests i d’altres col·laboren en cançons del disc.

- Publicitat -