L’artista sabadellenc Oriol Brunet, sota el nom del seu projecte musical Azul, ha estrenat avui el seu darrer senzill, “SPRING”. És un tema autoproduït i masteritzat per Arc Voltaic que ha acompanyat d’un videoclip d’estètica retro i d’aire nostàlgic. “SPRING” vol ser una cançó plena d’esperança i positivisme en un moment en què tanta falta fan i un homenatge a la primavera i a la natura.

El single ens recorda que hem d’aprofitar el temps amb les persones que estimem, tal com es mostra al videoclip, i que, al final, tot té una solució i que es pot sortir d’una situació complicada. “SPRING” contrasta amb altres temes d’Azul, com pot ser “Mother, forgive us”, més fosc i introspectiu. En definitiva, és la cançó ideal per amenitzar qualsevol vermut al sol.

- Publicitat -

Azul és el nom artístic d’Oriol Brunet, un jove de sabadell que va iniciar la seva trajectòria al món de la música col·laborant amb diversos grups i presentant el seu primer EP, Expansion and Regressionel 2018. El seu repertori, tal com es mostra a “SPRING” està clarament influenciat per artistes dels anys 60, com The Beatles o The Beach Boys, però també per grups actuals com Babe Rainbow o King Gizzard.