Setmana intensa de novetats d’artistes del panorama català, des del nou disc de Judit Neddermann “Aire”, passant per “Parc” de Ferran Palau o “Sota cavall i rei” de Fetus. Fora del nostre país tenim nou disc de Tash Sultana i reedicions dels discs “positions” d’Ariana Grande i “Women in Music Part III” de Haim, amb col·laboració de Taylor Swift a una nova versió de ‘Gasoline’.

Pel que fa als senzills catalans de la setmana arriba Caïm Riba amb ‘A la ciutat’, els Cultrum amb ‘Ho canviarem tot’, Alícia Rey i La Pau amb ‘Fer camí’, Koeman amb ‘Formentera’, Maruja Limón amb Txarango, Llongue amb ‘Cau el tardor sobre el mar’ i l’estrena del videoclip de ‘Què serà de les nostres vides’ d’en Miquel Abras, així com el nou senzill de Nil Moliner ‘Mejor así’.

- Publicitat -

A nivell internacional trobem noves propostes d’Alan Walker, Purple Disco Machine, Tom Odell, Ella Henderson, 24kGoldn, Rudimental, Wallows, Sean Paul, Papa Roach, Mike Shinoda, Marshmello, Luis Fonsi o Amy Macdonald.